Nemanja Vidić: Neću odustati, pritisci su veliki, iza svega stoji Zvezdan Terzić 1foto Srđan Stevanović/Starsport

Proslavljeni srpski fudbaler, Nemanja Vidić, neće odustati od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije, uprkos sve većim pritiscima.

Naredni ponedeljak je poslednji dan za podnošenje kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Kako vreme prolazi, stiče se utisak da će Dragan Džajić dobiti većinu glasova u Skupštini FSS-a, međutim, takva klima neće onespokojiti Nemanju Vidića.

– Uprkos pričama koje kruže želim da istaknem da nisam odustao od kandidature i da imam potpise pet delegata kao uslov za zvaničnu kandidaturu. Oni su me podržali još pre spekulacija o kandidaturi Dragana Džajića. Nažalost, pritisci su veliki kako na delegate tako i na potencijalne članove mog Izvršnog odbora – otkrio je Vidić, u izjavi datoj Sportklubu.

Naš cenjeni fudbaler poručio je i da pritiske proizvodi Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, koji je, izgleda, i jedan od ideologa kandidature Dragana Džajića u poznim životnim godinama (Džajić rođen 30. maja 1946).

– Ne vidim zašto je problem moja kandidatura i želim da istaknem da iza svega stoji Zvezdan Terzić koji očigledno želi da posvađa sve Zvezdine legende. Ne odustajem, kao što nikad nisam – jasan je Vidić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari