Nije otišao kad je hteo, nego kad mu je suđeno: Šta je obeležilo karijeru otpisanog kapitena Zvezde Milana Borjana

Ostavite komentar


  1. Poznata srpska zahvalnost ljudima koji se žrtvuju za svoju zemlju i narod.Dobro je dok ga ne oklevetaju i proglase za izdajnika i stranog plaćenika jer nije on iz Kanade džaba.Bedo Srbijo imaš li kraja.

  2. To vam surovost profesionalizma.Bajern prvak Nemačke, a legenda Oliver Kan dobi otkaz.A,odluku doneli njegovi saigrači. I nikom ništa.Idemo dalje!

  3. Ja sam Partizanovac,i licno me Borjan mnogo nervira,verovatno sto je sjajan golman ljutog rivala.Mislim da je mozda trebalo na drugaciji nacin da se oproste od njega.Bilo je utakmica,koje su bile izuzetno vazne za Zvezdu i gde je on bukvalno digao tim iz mrtvih.On je bio taj faktor u svlačionici koji je dizao atmosferu.Bahar je postupio,totalno suprotno nasem mentalitetu.Ovo je prvi kiks,novog trenera Zvezde.I mislim da njegov prvi i mali kiks na terenu,ce biti docekan veoma negativno,bas zbog ovog slučaja sa Bojanom,nego da nije to uradio.

  4. Niko ne treba da ima zagarantovano mesto u timu ali Borjan nije ovo zaslužio.

  5. Bruka i sramota, koliko je dao ZVEZDI, koliko odbrana, sačuvao mrežu i zvezdinih pobeda samo i lično njemu zahvaljujući, da se ovako sramotno klub rastane od njega?!?! Sramota me što sam ‘cigan!!! Sramota za ZVEZDU!!!

  6. Borjan ima ugovor sa FKCZ i ne mora nigde da ide. Nije ga niko oterao, samo mu je predočeno da neće biti prvi golman. Zasluge za Zvezdine uspehe su nemerljive, ali te zasluge ne traju večno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.