Nije uspeo da pređe u Partizan ali se vratio u srpski fudbal: Ognjen Vranješ za spas odbrane Čukaričkog 1foto.FK Čukarički

Bilo je vruće na početku leta. Partizan je uveliko pregovarao sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde, ali je dogovor stopiran u poslednji čas usled nezadovoljstva navijača. Na kraju, Ognjen Vranješ je uspeo da se vrati u srpski fudbal.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine više je medijski bio eksponiran zbog burnog privatnog života nego li partijama na terenu. Ipak, ostvario je Vranješ sasvim solidnu inostranu karijeru (Sporting Hiho, AEK, Anderleht…). U 34. godini karijera mu je na zalasku a pokušaj da je barem delimično rehabilituje imaće ove sezone u Čukaričkom.

Nakon što na početku leta nije uspeo da završi posao sa Partizanom, Vranješ je pregovarao sa više klubova ali ni sa jednim nije postigao dogovor. Na kraju, odličio je da se vrati u srpski fudbal i obuče dres Čukaričkog.

Odbrana belo-crnih u dvomeču sa Olimpiakosom izgledala je krajnje sporo, porozno i neuigrano, a sa Vranješom bi barem mogla da dobije na iskustvu.

Igraće Čuka u grupnoj fazi Lige konferencija, a takmičenej na dva fronta iziskivaće i nešto širi roster. Vranješ je stari znanac sportskog direktora AEK-a Vladimira Maatijaševića. Njih dvojica su sarađivali i u Atini, dok je Matijašević obavljao ulogu sportskog direktora AEK-a.

Tokom bogate karijere, Vranješ je, između ostalog, nastupao za kruševači Napredak, Crvenu zvezdu a posle angažmana u Ljutice Bogdana otišao je u inostranstvo

.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari