"Ništa ne dobijamo na gotovo": Zvezdin trener ne oslanja se na krizu Vojvodine 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

U odloženom derbiju 5. kola Superlige Srbije, šampion ide u Novi Sad.

„Ne razmišljamo o tome da li je Vojvodina u krizi, već idemo sa ciljem da odigramo našu utakmicu i da se podignemo na nivo na kom možemo da budemo i na kom smo bili u mnogim mečevima. To u kakvoj su formi, može da bude i plus i minus, jer smo prošle nedelje imali protivnika sa nizom pobeda, dok je sad drugačija situacija.

Ali, dobro znamo kvalitet Vojvodine i u stručnom štabu i u igračkom kadru, tako da se više spremamo na to, nego što im pratimo formu“, tvrdi Zvezdin trener Miloš Milojević uoči sutrašnjeg duela crveno-belih sa rivalom koji tri kola ne zna za pobedu.

Na ruku osvajača pet poslednjih šampionskih naslova ide i duga serija pozitivnih rezultata kluba sa „Rajka Mitića“ na „Karađorđu“.

„Znači nam što imamo niz od devet pobeda protiv Vojvodine u Novom Sadu, ali ništa ne dobijamo na gotovo. Sutra je nova utakmica u koju moramo da uđemo koncentrisano, fokusirano i sa elanom, a ako tako bude, rezultat ne bi trebalo da izostane“, smatra strateg učenika Lige Evrope.

Milojević je obnarodovao da je potporni stub zadnje linije, austrijski štoper srpskih korena Aleksandar Dragović spreman za meč u Novom Sadu, ali se i izjasnio i o slaboj golgeterskoj formi Aleksandra Pešića.

„Može tim više da radi za Pešića u smislu toga da ga stavljamo u bolje situacije za gol, iako mislim da nije bitno ko postiže pogotke dok pobeđujemo. Napadači žive od golova, ali on odrađuje dobar posao i u presingu i u stvaranju prostora za druge igrače, tako da je samo pitanje trentka kada će kliknuti u formi i početi da postiže pogotke u kontinuitetu.“

Derbi beogradskih i novosadskih crveno-belih kreće u 18.55, a Crvena zvezda trenutno ima čak 12 bodova više od sedmoplasiranih Lala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari