Novak Đoković odabrao privremenog trenera: Da li je to rešenje i za budućnost? (FOTO, VIDEO) 1foto EPA-EFE/JAMES ROSS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Novak Đoković će do izbora novog trenera raditi sa Nenadom Zimonjićem, nekada jednim od najboljih dubl igrača na svetu i bivšim selektorom Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Njih dvojica su već počeli sa treninzima na šljaci u Monte Karlu, a pitanje je do kada će trajati njihova saradnja.

Najbolji teniser sveta i Zimonjić su zajedno trenirali na Košutnjaku pre odlaska u Monako, a po nekim informacijama njihova saradnja će se nastaviti sve dok Đoković pronađe zamenu za Ivaniševića.

Ono što povezuje Ivaniševića i Zimonjića je činjenica da su obojica bili dobri serveri i da im je volej bio najbolji udarac, a već od prošlogodišnjeg US opena bilo je očigledno da se Đoković sve češće odlučuje na servis-volej igru kako bi što manje vremena provodio na terenu.

U Monte Karlu su i ostali članovi tima, poput Marka Panikija i Miljana Amanovića, a uskoro će im se pridružiti i Čarli Gomez Erera koji je prethodni period proveo u Španiji.

Đoković je nagovestio da postoji mogućnost da ne angažuje trajnu zamenu za Ivaniševića.

„Što se tiče naredne etape i poglavlja ui kontekstu trenera, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će nekoga uopšte biti. Prosto, uvek sam imao trenere uz sebe, od malih nogu. Pokušavam i sam da osetim ono što mi u ovom trenutku prija i što smatram da mi je potrebno. Bićete blagovremeno obavešteni“, rekao je Đoković.

U medijima su se pojavile informacije da legendarni Džimi Konors želi da bude uz srpskog tenisera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari