Novak o uspehu Natalije Stevanović: Da zajedno jedemo travu 1foto EPA-EFE/NEIL HALL EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY

Simpatičan gest napravila Natalija Stevanović posle pobede nad Karolinom Pliškovom.

Mnoge je probleme uspela da prevaziđe Natalija Stevanović tokom profesionalne karijere. Možda i kada nije bila u potpunosti sigurna, ostvarila je najveći uspeh pobedom u prvom kolu Vimbldona i to protiv nekada najbolje teniserke na svetu.

Iako je Karolinu Pliškovu dobila u dva seta (6:2, 6:3) Stevanovićka nije bila preeuforična nakon pobede. Čestitala je protivnici na pruženom otporu a onda je uzela par travčica sa terena i okusila ih.

Podsetila je time na Novaka Đokovića i njegovu proslavu osvajanja Vimbldona na identičan način.

– Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita, devojku koja je igrala finale ovde. Impresivan rezultat – iskreno je Đoković čestitao zemljakinji na tirjumfu.

Prisetio se Novak i da je Natalija sovjevremeno dolazila na njegove terene na Dorćolu.

– Nisam Nataliju mnogo puta video u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji, ima moju punu podršku nadam se da će joj ova pobeda biti podstrek.

Obradovao se najbolji teniser svih vremena i kada je čuo kako je Natalija proslavila prvu pobedu na grend slemu u karijeri.

– Ha-ha, fantastično! Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je jesti zajedno.

Natalija u drugoj rundi igra sa Tamarom Korpač, a Đokovića u trećoj čeka bolji iz duela Vavrinka – Ečeveri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari