Novak u suzama poslao dirljivu poruku nastradalima u OŠ "Vladislav Ribnikar": Roditeljima želim svu snagu i ljubav, mogu da zamislim kako se osećaju 1foto:Sportklub/Screenshot

Uspeo je Novak Đoković da se plasira u treće kolo mastersa u Rimu. Odmah nakon trijumfa nad veoma dobrim rivalom Tomasom Martinom Ečeverijom, Novak je poslao dirljivu poruku.

Đoković će se u narednom kolu, za dva dana, sastati sa Grigorom Dimitrovim.

Nakon što je savladao talentovanog Argentinca, Đoković je napisao dirljivu poruku na kameri, a potom se tokom davanja izjave rasplakao, želeći da pruži podršku onima koji su u tragediji u OŠ „Vladislav Ribnikar“ izgubili najmilije.

– Sveti Vasilije Ostroški moli Boga za nas. Osnovna škola „Vladislav Ribnikar“ – napisao je Novak Đoković na TV kameri nakon duela i time izmamio aplauze navijača u Rimu.

Odmah nakon toga obratio se javnosti.

– Nisam počeo dobro, počeo sam sporo, a igrali smo prvi put. Mlad je momak, ima igru za šljaku i na njoj je odrastao. Taj-brejk je presudio, naravno mentalno sam osetio veći nalet i energije i koncentracije, pa sam se opustio i nisam imao tremu. Priveo sam meč kraju i želeo bih svima da kažem da mi je najiskrenije žao što nisam imao prilike da se obraćam javnosti za masakr koji se dogodio u školi „Vladislav Ribnikar“.

Moje najdublje saučešće porodicama. Ja kao otac male dece mogu da zamislim kako se osećaju roditelji i želim im snagu i ljubav. Pozdrav svim ljudima i srećan dan Svetog Vasilija Ostroškog – rekao je Novak Đoković i potom se sklonio od mikrofona zbog suza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari