Novakovi uspesi na fasadi Starog dvora (FOTO) 1Foto: Beoinfo

Proslavljenog srpskog tenisera Novaka Đokovića večeras su ugostili gradski čelnici, a njegovi uspesi, najbolji potezi, pobede i osvajanje titula prikazani su na fasadi Starog dvora.

Na fasi su bile ispisane poruke: „Bravo Nole“, „Ponosni smo na tebe“, „Prvi na svetu 311 nedelja“, „Najbolji teniser svih vremena“. Mnogobrojni Beograđani okupili su se ispred Starog dvora kako bi proslavili to što je od danas Đoković teniser sa najviše nedelja provedenih na čelu ATP liste, ukupno 311.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, gradska sekretarka za sport i omladinu Dragana Belojević i v.d. sekretara za urbanizam i građevinske poslove Bojana Radaković primili su našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića.

Vesić je ovom prilikom istakao da im je velika čast i zadovoljstvo da ih večeras u Skupštini grada poseti Novak Đoković.

– Mi smo njemu u čast organizovali proslavu povodom toga što je danas zvanično postao najbolji teniser svih vremena. Napravili smo projekciju na fasadi Starog dvora. Naši najznačajniji objekti, mostovi, fontane, osvetljeni su u boji zastave Srbije. Na bilbordima su poruke zahvalnosti Novaku. Kada smo to organizovali nismo znali da je Novak u Beogradu. Pozvao me je juče i rekao da bi mogao da dođe u Skupštinu grada. Sve nas je prijatno iznenadio, a ispred Starog dvora je bila prava euforija. Hvala mu, još jednom je pokazao koliko je veliki i koliko voli svoj Beograd – rekao je Vesić, a prenosi Sekretarijat za informisanje grada Beograda.

Večeras su Brankov most, Most na Adi, Palata Albanija, Dom Narodne skupštine, bili osvetljeni bojama srpske zastave u čast velikog uspeha Đokovića.

Novak Đoković zahvalio je svima na ovoj predivnoj proslavi u njegovu čast i istakao da „Beograd mora da se doživi da bi se voleo“.

I na Novom Beogradu građani su večeras izašli da pozdrave Novaka Đokovića. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari