Novi košarkaš Partizana otkrio šta mu je rekao Nikola Jokić: Pričao mi je o klubu, navijačima i Srbiji (VIDEO) 1Foto: Predrag Milosavljevic/Starsport

Novi košarkaš Partizana Pi Džej Doužer rekao je da je razgovarao sa svojim bivšim saigračem Nikolom Jokićem nakon što je potšiso za srpski klub.

Amerikanac je bio član Denvera od 2019. do 2022. godine, a Nagetse je napustio jer je povredio ukrštene ligamenente kolena.

– Čuli smo se. Pozvao me je telefonom kada je saznao da dolazim u Srbiju i da potpisujem za Partizan. Pričao mi je o gradu, o Srbiji, o navijačima, mislim da ću uživati ovde. Kada je on udario pečat na čitavu priču, onda sam baš osetio oduševljenje što dolazim ovde – izjavio je Doužer za Mozzart sport.

On je potom dodao da je napredovao kao košarkaš igrajući sa Jokićem.

– Svima već godinama pričam, Nikola Jokić je najbolji košarkaš sa kojim sa igrao. Toliko toga me je naučio, neverovatno sam napredovao pored njega jer on ima potpuno drugačiju perspektivu o košarci. Zaista jedinstven pogled na igru. Mnogo sam naučio od njega, način na koji igra je toliko nesebičan i to je nešto što je preneo na sve saigrače, pa i na mene – rekao je Doužer.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari