Novi peh za Nemanju Bjelicu: Na bolovanju još mesec dana 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Euforično su navijači Fenerbahčea dočekali letošnju vest da je Nemanja Bjelica odlučio da se vrati u velikana iz Istanbula. Ipak, na povratnički debi moraće da se strpe još najmanje mesec dana, s obzirom na to da je Bjelica doživeo novi peh.

Bjelica se nije u potpunosti oporavio od povrede lista zbog koje je propustio Evropsko prvenstvo u dresu reprezentacije Srbije.

Očekivalo se da će period rehabilitacije biti kraći, međutim, iz kluba su saopštili da je Srbin ponovo osetio neprijatnost u listu.

On se nedavno priključio timskim treninzima, ali je ubrzo osetio bol u listu zbog čega je u klubu odlučeno da još tri do četiri nedelje provede na rehabilitaciji.

Nakon navedenog perioda, Bjelica će ponovo biti podvrgnut procenama doktora, a posle toga će biti odlučeno da li će biti spreman za povratnički debi.

Bjelica se povredio tokom prve pripremne utakmice sa državnim timom protiv Crne Gore. Poslednje takmičarske nastupe upisao je u junsko-julskom FIBA prozoru u okviru kvalifikacija za Mundobasket protiv Letonije i Belgije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari