Obradović novi trener drugoligaša iz Vranja 1 Foto: ADAM WARZAWA/EPA

– Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije LJubomir Obradović i definitivno je novi trener rukometnog kluba Vranje 1957 člana Super B lige, potvrdio je za danas predsednik kluba Boban Petrović. Na ovaj način stavljena je tačka na prethodne spekulacije da bi iskusni rukometni stručnjak mogao da sedne na klupu Niškog Železničara.

– Za ovaj projekat imamo podršku svih gradskih struktura, jer Vranje je odavno zaslužilo da se vrati na staze stare rukometne slave i izbori u najkraćem roku status Super ligaša. U pregovorima smo i sa sponzorima bez čije podrške ne bi smo ni ulazili u celu priču – pojasnio je Petrović.

Vranjanci su u skladu sa svojim ambicijama u narednoj sezoni već angažovali tri pojačanja. Ugovore su potpisali Goran Ristović koji je došao iz Zlatara iz Nove Varoši, Srđan Komlanov iz Dinama iz Pančeva i Andrija Antanasković, koji je došao iz leskovačke Dubočice. Utakmice i u drugoligaškoj konkurenciji u Sportskoj hali u Vranju pratilo je u proseku i po tri hiljade gledalaca, pa se dolaskom iskusnog stručnjaka očekuje prava rukometna euforija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari