Obradović razočaran zbog navijanja u Areni: To nije moj Partizan, nisam se zbog toga vratio 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle utakmice 16. kola Evrolige u kojoj je njegov tim pobedio Bajern sa (83:77), da je razočaran zbog ponašanja jednog dela publike u Areni.

Naime, deo navijača nastavio je „rat“ sa predsednikom kluba Ostojom Mijailovićem, što je uticalo i na podršku sa tribina u drugom poluvremenu.

„Svi mogu da uživaju u kvalitetnim utakmicama, a mi smo večeras imali 18.000 ljudi u Areni i to nema niko u Evropi., Nadam se da će i sledeće godine isto da bude jer smo najgledaniji tim u Evropi i podrška nam mnogo znači. Moram das e vratim na neke stvari koje sam već rekao. Ako ćemo mi ovde da se međusobno prozivamo onda to nije Partizan. Nije moj Partizan. Nisam zato došao ovde, da slušam navijače Partizana koji imaj problem sa nekim ljudima. Ovo je Arena i ovde mora da se bodri tim. Ništa se nije promenilo otkako sam došao i žao mi je što se to ponavlja“, rekao je Obradović, a zatim dodao:

„Navijači Partizana shvataju protiv koga se mi borimo i nama treba jedinstvo, znamo ko su nam protivnici i sa svim vrlinama i manama koje imamo kada se ovo sve završi sešćemo svi sa navijačima partizana da vidimo šta treba da promenimo. Ako sam ja taj koji mora da se menja važi, ali ovo nije moj Partizan to me strašno pogađa. Ja vam tvrdim da svi koji smo deo Partizana dajemo naš maksimum i sada da li taj maksimu nekada nije dovoljan? Sigurno. Mi moramo da budemo jedinstveni. Niko nije glup i svi razumeju o čemu pričam niko nije glup. Ništa novo to nije za vas. Nema razloga da pričamo bajke ovde se rade ozbiljne stvari“, izjavio je trener Partizana posle utakmice sa Bajernom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari