Predsednik SD Partizan oglasio se povodom uvredljivih poruka navijača: Naivan pokušaj, neće im proći 1Ostoja Mijailović: Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović oglasio se povodom poteza navijača crno-belih, koji su ga vređali u Areni na meču sa Efesom, ali i na društvenim mrežama.

„Ništa nije slučajno. Znamo za sastanak na spratu stadiona Partizana nakon čega će od jednom fudbalski klub dobiti podršku a mene će vređati. Postoje informacije i o nekim kovertama sa sumnjivom sadržinom. A niti ja niti KK Partizan funkciniše na taj način. Sad bi mi verovatno u nečijim glavama trebali da prebacimo sadržaj tih čuvenih koverata zarad mira u kući ili će džu-boks nastaviti da svira. Neće to moći da prođe na taj način. Niko nije naivan, a ovo nije divlji zapad“, izjavio je Mijailović, a zatim dodao:

„Vrlo je lako zaključiti šta je pozadina svega. A javnost treba da zna kako ne bi bila obmanuta. Ako pogledamo ko ne poštuje finansijske obaveze prema JSD Partizan, prema održavanju stadiona i drugim troškovima i kome preti uvođenje privremenih mera zbog tih stvari, lako se da zaključiti ko je izveo matematiku da ta plaćanja uz pomoć koverata sumnjive sadržine i džu-boksa pokuša da izbegne. Samo što taj bezobrazan, ali ipak naivan pokušaj ne može da im uspe“.

On ističe da je situacija u Fudbalskom klubu krajnje zabrinjavajuća, a osvrnuo se i na stanje u kojem se nalazi stadion u Humskoj.

„U toj priči nema ni „B“ od brige za Partizan. Tu se brane oni ljudi koji su doveli do toga da naš stadion izgleda onako kako sada izgleda. A dajem vam samo nekoliko fotografija na uvid. Verujte, uživo je još gore“, dodao je predsednik Sportskog društva Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari