Obradović: Ušli smo ležerno u meč i to nas je koštalo pobede 1Foto: EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da je ekipa ušla „ležerno“ u meč i da ih je ta „ležernost“ koštala pobede protiv Studentskog Centra.

„Čestitke Studentskom Centru. Znali smo da oni uvek protiv nas dobro spremaju utakmice. Ušli smo ležerno u meč i ta ležernost nas je koštala pobede“, rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle meča.

Partizan je večeras na svom terenu poražen od Studentskog Centra sa 83:84, u prvom meču četvrtfinalne serije regionalne ABA lige.

„Neverovatan je podatak da kada se lomila utakmica bilo je 11:4 za njih. Primali smo tri poena i faul, dva poena i faul. Sve ono što je nemoguće za jednu ekipu koja ima iskustvo kakvo imamo mi“, dodao je Obradović.

Četvrtfinalna serija se igra na dve pobede, a naredni meč je 18. maja u Podgorici.

„Moramo da se spremimo za naredni meč i vratimo seriju u Beograd. Mnogo veći broj skokova koji su imali od nas je rezultat ogromne želje koju su imali. Zamolio sam igrače posle Reala da se više ne priča o tim mečevima i da nađemo motivaciju, čak i veću nego što je bila protiv Reala“, izjavio je Obradović.

Obradović je rekao i da Alen Smailagić nije igrao pošto se pred meč požalio na bol u kolenu, dok Tristana Vukčevića nije bilo u sastavu pošto se nalazi u Americi.

„Tristan je u Americi, nemam pojma gde. Dobio je dozvolu kluba da ode“, rekao je trener crno-belih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari