Od Zvezdana Terzića do biznismena iz Čikaga koji je „omađijao“ Upravni odbor: Geneza propasti OFK Beograda

Ostavite komentar


  1. Ima tu more krivaca i zna se šta je njihov cilj.Ja 60 godina navijam za moj voljeni OFK i nije mi jasno da mnogi igrači kao Ivanović,Kolarov,Zdjelar,Rodić,Gajić i mnogi drugi da ih više ne nabrajam nisu hteli da o da odvoje dvonedeljni platu za OFK kome bi to mnogo značilo a njima nebi bilo veliko opterećenje
    .

  2. Divan, topao tekst, ukratko ali sa dosta činjenica. Verovatno je odavno viđeno za biznis sa stanovima ili poslovnim prostorom.

  3. Profi igrači“nisu hteli da odvoje dvonedeljnu platu’???Zato sto su profi,i zato sto je klub,uprava zaradila već na njima mnogo,nema sta da“odvajaju“.Pitanje je koliko miliona €,nedostaje u mutljavinama Terze s poternice i uprava OFK,nikakvih problema klub ne bi imao da nije opljačkan..Poodavno

  4. Terza je majstor da upropasti klubove, pa tako i OFK Beograd. A o finansijskim malverzacijama i da ne govorim. Još uvek se vodi proces pred Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.