Održana moto trka Velika nagrada Zrenjanina 1Foto: Auto moto savez Srbije

Na završenoj moto trci „Velika nagrada Zrenjanina“ koja se boduje za nacionalni i balkanski šampionat, nagrađeni su najuspešniji učesnici u disciplinama “Moto Klasik“ i “Road Racing“ kategorija 125, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Publika je uživala u umeću 60 takmičara iz cele Evrope, koji su u fer i sportskoj borbi pokazali svu lepotu moto sporta.

Staza „Industrijska zona jugoistok Zrenjanin“ od 3.000 metara, prosečne širine šest do sedam metara, sa devet krivina je sertifikovana staza koja zadovoljava sve takmičarske potrebe i predstavlja divan prizor za posetioce, kojih je ove godine bilo više od 1.000. Lepo vreme i navijačka atmosfera su doprineli da zaljubljenici u motociklizam dožive nezaboravno motociklističko iskustvo.

Najboljima pehare su uručili zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac i generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev: U klasi MK 50 – Kenjereš Karolj iz Srbije , MK 125 – Pavlović Dejan iz Srbije, a u klasi MK 250 pobedu je odneo Marjanović Stevan iz Srbije.

U klasi MK 500 prvoplasirani je Slobodan Krstić iz Srbije, u MK Open special Bošnjak Milenko iz Srbije, u MK Prikolice Vasiljević Dragoj iz Srbije i u disciplini RR 125 Gajić Nikola iz Srbije.

Auto-moto savez Srbije, Moto savez Srbije, i klub „Petrovgrad“ iz Zrenjanjina, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i AMS Osiguranja, a pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanjina, tradicionalno su bili organizatori ove moto trke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari