Održana redovna sednica Skupštine FK Crvena zvezda 1Foto: STARSPORT

Fudbalski klub Crvena zvezda održao je danas redovnu sednicu Skupštine, na kojoj je predsednik Svetozar Mijailović konstatovao da je uspešno odgovoreno na krizu izazvanu pandemijom korona virusa.

„Naš se klub uhvatio u koštac sa problemima i odgovorio izazovima. Rešavani su problemi, pravila se organizacija kako bi se i u ovim uslovima postigli zacrtani ciljevi. Iako ova godina nije predmet ovog izveštaja, ali u neku ruku i jeste, da u 2019. nismo tako uspešno poslovali, teško da bismo se sada izborili sa ovom krizom u kojoj smo se našli“, preneo je klupski sajt reči Mijailovića sa sednice.

Po njegovim rečima, posebno je važno da se nadomesti odsustvo prihoda od prodaje ulaznica.

„Pokrenute su akcije u tom pravcu. I ovom prilikom bih ukazao da nam je neophodno da svi naši članovi uplate članarinu, da još više imamo aktivnost na prijemu novih članova. Otuda smatram da nam upravo sada treba da udružimo sve napore, u svim segmentima našeg rada, da bismo ostvarili postavljene ciljeve za ovu sezonu i stvorili uslove da se okitimo titulom u sledećoj godini“, dodao je.

Svetozar Mijailović je konstatovao da je 2019. godina bila uspešna „po svim relevantnim parametrima“ i u nizu je sa prethodnim uspešnim sezonama.

„Sportski rezultat kao generator, poslovni koji stvara uslove da se on ostvari. Ostvarili smo postavljene ciljeve, osvojili titulu i plasirali se u evropsko takmičenje. Nastavili smo stabilizaciju kluba, pre svega finansijsku, i stvaranje uslova za uspešnije odvijanje klupskog života, od prvog tima do omladinske škole“, kazao je Mijailović.

On je dodao da je kraj 2019. godine dočekan sa velikim optimizmom i da je već tada stečena prednost koja je donela 31. titulu šampiona Srbije.

„Investicije, mediko-blok, omladinska škola obavljenim radovima privode se nameni. Sve je to presečeno ovom pandemijom. Celo društvo se našlo u situaciji koja je zahtevala neviđenu promenu ponašanja i načina rada“, naveo je predsednik Zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari