Oglasio se Kevin Panter: Idemo opet, još dva puta 1Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Delovalo je da je dogovor sa Barselonom postignut i da je pitanje dana kada će se saradnja konkretizovati, međutim, Partizan je iskoristio pravi momenat i uspeo da obraduje navijače obnovom saradnje sa Kevinom Panterom.

Partizan je uradio kapitalan posao potpisom novog ugovora sa Kevinom Panterom. Najbolji igrač crno-belih imao je bogate ponude Barselone i Panatinaikosa, ali je na kraju ipak odlučio da u naredne dve godine igra u istom timu.

Iako je trebalo da stavi potpis na ugovor sa Kataloncima težine 3,2 miliona evra, finansijski problemi Katalonaca dali su vremena crno-belima da razuveri Pantera i ostane u Humskoj.

Ameriakac će za vernost biti bogato nagrađen, prema procenama, po sezoni bi trebalo da prima oko dva miliona evra.

– Idemo ponovo, još dva puta. Treći i četvrti deo – poručio je Panter na društvenoj mreži.

Kevin Panter je u Partizan stigao leta 2021. godine iz Milana. Tokom prve sezone u Humskoj bio je najbolji igrač ekipu Evrokupu, pa je uvršten i u najbolji tim takmičenja.

U nedavno okončanoj je beležio 16,1 poena i 2,5 asistencije, uz 44,3 odsto preciznosti van linije 6,75 u Evroligi. Bio je jedan od najzaslužnijih što je ekipa Željka Obradovića stigla na prag Fajnal fora, a uvršten je i u drugu petorku društva najboljih.

Odlukom da produži vernost crno-belima, Panter će postati tek drugi američki košarkaš sa više od dve provedene sezone u dresu Partizana, posle Markusa Pejdža.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari