Milica Mandić startuje na OI protiv Kenijke Ogale Fait 1foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Mlada tekvondistkinja Tijana Bogdanović donela je drugu od dve tokijske medalje srpskoj ekspediciji na 32. Letnjim Olimpijskim igrama, a ako bude prava i bude u milosti Fortune danas bi to u kategoriji do 67 kilograma mogla da uradi i njena velika prijateljica Milica Mandić, šampionka iz Londona 2012. i već posle sutrašnjih borbi sportska penzionerka.

Zlato sa nedavnih Multievropskih igara govori da je spremna za „tuču“, početv od borbe sa Ogalom Fait, 23-godišnjom vlasnicom bronze sa ovogodišnjeg prvenstva Afrike, gde je nastupala u kategoriji do 73 kilograma.

– Moja očekivanja su uvek velika, toliko sam posvećena ovom čime se bavim da uvek očekujem neku medalju. Konkurencija je strašno jaka i dobra, a na meni je da slušam trenera i radim najbolje.  Zadovoljna sam urađenim tokom priprema i u dobroj formi očekujem svoj dan…  Biće to fizički zahtevan posao, jer su sve protivnice fizički veće i teže od mene. Mislim da mi je to malo drugačiji zadatak nego što je bio inače. Zato sam i poslednje takmičenje radila u teškoj kategoriji, da se oprobam u takvim okolnostima.. – poručila je Milica pre izlaska na borilište rano ujutro po srednjeevropskom vremenu (oko 6.30).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari