Olimpijada ostala san

Odbojkaši Srbije izgubili i od Bugarske na turniru u Berlinu

Ostavite komentar


  1. Da su sanjali da odu na Olimpiajdu otišli bi. Najbolji naši odbojkaši sanjaju neke druge snove, zašta je platio ceh izuzetna Ličnost, što se retko sreće među ljude, kakav je Nikola Grbić, a ništa manje i njegov brat – Vanja Grbić. Videćemo ko će praviti svadbu u vreme Olipijade.

  2. Kada su u pitanju snovi koje kontroliše nesvesni deo našeg uma, probudiše me u jedan posle pola noći da mi kažu da, ipak, ima način da se Srpski odbojkaši nađu na Olimpiske igre. A kao da to znaju najbolji srpski odbojkaši, kakvi su Kovačević, Atanasijević, no i Srđa Zlopogleđa, kako ja nazivam Marka Padraščanina. Evo zašto i kako? Imajući u vidu da Italija ima najaču ligu ženske i muške odbojke u kojoj nastupaju najbolje igračice i igrači iz Srbije, koja je prvak Evrope i sveta u ženskoj i prvak Evrope u muškoj konkurenciji. Jedini dostojni protivnici ženskim ekipama iz Italije su im tri tima iz Turske u kojoj nastupaju najbolje evropske i svetske igračice, a iz Srbije; ta još predsednik Odbokaške federacije je Srbin. Ta još znajuči da su najbolji Srpski igrači neigrajući kako mogu obezbedili su plasman Italiji da ode na Olimpiske igre, da bi je ubrzo na Evropskom prvenstvu pobedili sa 3:0, treba očekivati da će Srbija dobiti wajt kart da nastupi na Olimpiskim igrama u Tokiju. Inače, kako objasniti krajnje slabu igru najboljih srpskih igrača protiv Bugarske?! Jedino se naprezao koliko moše dobrom igrom Petrić, ubačen od strane novog trenera Kovača umesto najboljeg tehničara sa prevenstva Evrope od pre tri godine – Ivovića(!)
    Ako do toga ne dođe budite sigurni to će bidi obračun vladajuče ekipe u Odbakaškom savezu Srbije a usmerene protiv braće Grabić koji su po karakteru ravni Bogu. A đavoli su uvek plaše Boga.
    Za one koji ne znaju: Nema Boga van čoveka ako tamo nije zaseo đavo. Za on koji ne znaju, prošle godine je izašlo peto izdanje najznačanije knjige u Srbije – Tragedija jednog naroda – u podnaslovu – Šta ljude u Srbiji nagoni da rade protiv sebe, A napisane od Momčila Đorgovića. Znači, ovo mi je napisano iz podsvesti i svesti.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.