Olimpijakos dobio veliko pojačanje iz komšiluka 1foto:Starsport

Crveno-beli u napadu dobili novu opciju na mestu centarfora.

Olimpijakos je dobro startovao u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Uprkos dobrom početku, silno su želeli da se pojačaju na određenim pozicijama, pre svega na mestu centarfora.

Uspeli su Atinjani u toj nameri, a konkurenciju će pojačati Stevan Jovetić.

Reprezentativac Crne Gore, uprkos tome što je u 34. godini života, mogao bi da predstavlja veliko pojačanje za najtrofejniji grčki klub.

Jovetić je završio mandat u berlinskoj Herti. Nakon ispadanja iz Bundeslige na kraju prošle sezone, dve strane su se i definitivno razišle. U toku boravka u prestonici Nemačke odigrao je 35 utakmica, postigavši deset golova.

Imao je reprezentativac Crne Gore problema zdravstvene prirode zbog čega mu je učinak bio nešto slabiji od očekivanog. U Olimpijakosu bi trebalo da dobije mnogo više prostora, posebno jer može da igra kao najistureniji ali i sa još jednim napadačem u paru.

Jovetić je već stigao u Atinu i obavio lekarske preglede.

– Veoma sam srećan što sam ovde. Olimpijakos je veliki klub, sa dugom tradicijom i uspesima. Već nekoliko nedelja smo u pregovorima. Svi su se potrudili da bih danas bio ovde. Veoma sam ponosan što sam došao – poručio je Jovetić koji je fudbalski stasao u Partizanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari