Olimpijakos prejak za Partizan 1Foto: STARSPORT

Fudbaleri Olimpijakosa pobedili su kao gosti Partizan sa 3:1 u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona i tako praktično došli na korak od plasmana u plej of.

Iako su „crno-beli“ bili bolji rival u prvom delu meča, nisu rezultatski dobro prošli u ovom susretu, pa su pred nemogućom misijom pred revanš za nedelju dana na čuvenom „Jorgosu Karaiskakiju“.

Poveli su gosti preko Bena nakon jedne greške Evertona na sredini terena, da bi Tavamba nakon pet minuta doneo izjednačenje uz dosta sreće.

Imali su onda Đukićevi izabranici loptu u svom posedu, šutirali, pokušavali, ali nisu došli do pogotka.

I kada se činilo da bi u drugom delu Partizan mogao da povede, dogodila se velika greška, Đurđević je anemično gledao loptu na polovini protivnika, prišao joj, ali i nije ispucao, što su iskoristili Atinjani, udarivši brzu kontru i povevši preko Bena sa velikih 2:1.

Usledila je „crna serija“ u igri srpskog šampiona, kao da ih je taj gol presekao, da bi se oporavili petnaest minuta do kraja, ali su svi njihovi napadi bili jalovi, što su iskoristili igrači Besnika Hasija koji su odigrali još jednu brzu kontru i preko Emenikea došli do ogromnih 3:1 pred revanš u Pireju za sedam dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari