Opljačkan Donaruma, golman PSŽ-a lakše povređen 1EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Golman fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Đanluiđi Donaruma i njegova partnerka opljačkani su prošle noći u svojoj kući u Parizu, saznaje agencija Frans pres.

Par, koji je nakon toga prevezen u bolnicu, „vezalo je nekoliko osoba uz pretnju oružjem“, rekao je izvor AFP-a, potvrđujući tako informaciju koju je objavio sajt Actu17.

Donaruma je lakše povređen, rekao je isti izvor, ne iznoseći više detalja. Kako je dodao izvor, njegova partnerka nije povređena.

Počinioci su u bekstvu, a kako je preneo portal Actu17, policiju je pozvalo osoblje obližnjeg hotela u koji se par nakon pljačke sklonio.

Šteta se u ovoj fazi istrage procenjuje na 500.000 evra u „satovima, nakitu i luksuznoj kožnoj galanteriji“, naveo je izvor AFP-a.

Nekoliko sadašnjih i bivših igrača PSŽ-a već su bili žrtve provala poslednjih godina, ali obično u njihovom odsustvu.

Sud u Versaju je u januaru osudio dvojicu muškaraca na zatvorsku kaznu zbog provale u kuću kapitena PSŽ-a Markinjosa u martu 2021. godine. Takođe, dvojica muškaraca su u Nanteru osuđena na tri i četiri godine zatvora zbog provale u kuću bivšeg igrača PSŽ-a Anhela di Marije u martu 2021. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari