Organizatori Australijan opena opomenuli Đokovićevog oca, zbog Rusije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Čudo da nisu našli razlog da ponovo deportuju Novaka !?? Izgleda da se topi NATO santa leda.

  2. Bez srama ce i dalje da sedi na stadionu,hoce li i taj njegov prijatelj biti sa njim?

  3. Ne mogu da shvatim kada volite Rusiju i Putina sta onda radite u Australiju, Njamacku, Svajcarsku, Austriju?!!!! Idite kod putina.

  4. Srdjan Djokovic je primer tikve bez korena, niti ima obrazovanja niti kulture. Na slavi sina on glumi najvecu sramotu Srbije. Kao sto su mnogi komentarisali sto ne natera Novaka da kupuje nekretnine u Moskvi a ne u New Yorku i Majamiju.

  5. Obrazovanje je veoma vazno. Novakov otac nije ulagao u obrazovanje. On je od vlastitog sina napravio masinu za proizvodnju novca, a to je na neki nacin zlocin prema vlasitom detetu. Sem u Srbiji, cela porodica nije rado vidjena nigde na svetu. Sem u Srbiji, Novak, iako najbolji igrac, nigde nema mnogo ljubitelja sto takodje moze zavaliti vlastitom ocu.

  6. Svi koji znaju ovog čoveka neće ga pohvaliti, ali šta bi ovom Novaku da ga slepo prati

  7. Srđan, infantilan, srebroljubac i priprost lik. Očigledno i član Putinove pete kolone.

  8. Zašto mu je to Srdjan uradio? Tako sramotno i ponizno, slaviti agresora. A kad Azarenka pita „kakve to veze sa Novakom ima?“ još dublje kopa po rani jer će svako normalan da kaže da mu je to otac koji ga je podigao i da Novak sigurno deli taj stav sa svojim ocem, tim pre što to Novak nije osudio. Jeziva sramota i za Novaka i za Srbiju. Novak je ovim zaradio još veoma veliki broj ljudi koji navijaju protiv njega.

  9. Otac nije trebao da dolazi u Australiju…koliko štete nanosi svom sinu nije svestan…sirovost izbija na sve strane kad je on upitanju..Sad ce Novaka da provlače po medijima,samo im daje povoda…katastrofa

  10. Sve demokratija do demokratije. Sutra ce da zabrane votku, samo viski je dozvoljen.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.