Orlići pikiraju novu pobedu 1

Najbolji fudbaleri Srbije do 21. godine igraju večeras u Austriji meč četvrtog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. godine, s ambicijom da potvrde prvo mesto u grupi, zasluženo pobedama protiv Gibraltara (4:0), Makedonije (2:0) i Rusije (3:2).

Iako na gostovanju podno Alpa neće biti Andrije Živkovića, Marka Grujića i Nemanje Radonjića, koji su na raspolaganju A timu za provere u Aziji.

– Znamo šta hoćemo, znamo koliko možemo i uvek želimo pobedu. Imamo dobru atmosferu, dobre pojedince i dobar tim, momke koji nisu slučajno ovde, zaslužuju poverenje i gladni su uspeha. Svi oni žele da jednog dana krenu stopama novih A reprezentativaca. Moj i posao mojih saradnika je da im u tome pomognemo – objašnjava selektor Goran Đorović, koji za sebe kaže da je u ovom trenutku fokusiran samo na Austriju, tj ne razmišlja o novembarskom susretu sa Gruzijom.

– Idemo korak po korak. Jeste da deluje kao fraza, ali zaista je istina da u fudbalu danas nema lakih protivnika. Jedan Gibraltar je pobedio Makedoniju, a Jermenija ostala neporažena u Rusiji! Fudbal zato i jeste sport broj jedan, zbog činjenice da autsajder može da savlada, na papiru, mnogo jačeg rivala. Za nas su, dakle, svi isti – podvlači doskorašnji pomoćnik smenjenog A selektora Slavoljuba Muslina.

Inače, Radunović, Jovanović, Gajić, Lukić, Pantić i ostali imaju dva boda više od Rusije, ali i meč manje od Baćuški.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari