"Osećam ogromnu prazninu": Prvo oglašavanje Dejana Stankovića posle gubitka fudbalskog oca Siniše Mihajlovića 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Prerano preminuli „bombarder“ iz Borova sela za života je govorio da ima malo bliskih i porodičnih prijatelja, poput njegovog mlađeg kompanjona iz Lacija i Intera.

I zato su mediji i javnost čekali da čuju prve reči Dejana Stankovića, nakon što je njegov fudbalski brat otac 16. decembra, u 54. godini, izgubio bitku sa leukemijom.

„Sinišina smrt me je lišila svih reči. U sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam upoznao. Još sam mlad i na sreću još uvek imam sve svoje voljene. Sve što sam imao je nestalo sa njim. Ostalo mi je sećanje i veliki ponos što sam bio deo njegovog života“, progovorio je o svom bolu čovek koji je u svemu, na terenu i van njega, sledio kuma trojice svojih sinova.

Mihajlović i Stanković su bili saigrači u dva italijanska kluba, a njihovo višedecenijsko prijateljstvo smatralo se jednim od najdugovečnijih i najiskrenijih u svetu fudbala, pogotovo na Apeninima gde su obojica napravili grandiozne igračke karijere, a onda uplovili u trenerske vode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari