Osmorica srpskih tenisera u glavnom žrebu Serbia Opena 1Foto: STARSPORT

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu Serbia Opena, dok u drugom čeka boljeg iz meča u kojem se sastaju Sunvu Kvon iz Južne Koreje i kvalifikant, odlučeno je danas žrebom u Beogradu.

U Djokovićevom delu žreba su još dvojica srpskih tenisera, Laslo Djere i Miomir Kecmanović, koji će na startu ATP turnira u Beogradu igrati protiv Argentinca Huana Ignasija Londera, odnosno kvalifikanta.

Njih dvojica bi mogli da se sastanu u drugom kolu, a pobednik tog meča išao bi u četvrtfinalu na Djokovića. Potencijalni rivali Đokovića u polufinalu su Rus Aslan Karacev i Mađar Marton Fučovič.

Poput Đokovića, i Dušan Lajović je slobodan u prvom kolu, a u drugom će igrati protiv boljeg iz meča Ričardas Berankis – Federiko Delbonis.

Filip Krajinović će takmičenje na Serbia Openu početi protiv Italijana Stefana Travalje, Nikola Milojević će igrati protiv Argentinca Federika Korije, Danilo Petrović protiv Australijanca Džona Milana, a Viktor Troicki protiv Italijana Marka Čekinata.

Serbia Open je na programu od 19. do 25. aprila na terenima Teniskog centra „Novak“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari