Ostvarenje dečačkog sna 1Foto: STARSPORT

Debitant u fudbalskoj reprezentaciji Srbije Aleksandar Prijović, napadač PAOK, kazao je pred utakmicu sa Velsom da je poziv u nacionalni tim ispunjenje sna i da se nada da će opravdati očekivanja.

– Velika mi je čast zbog poziva i što ću igrati za reprezentaciju Srbije jer mi je to san iz detinjstva i nadam se da će uskoro da se ispuni. Momci su me super primili, olakšali su mi uklapanje u ekipu. Ne osećam pritisak, imam velika očekivanja od sebe i spreman sam da igram – rekao je Prijović.

Napadač PAOK-a bio je član mlađih reprezentativnih kategorija Srbije, pa je potom nastupao za mladu selekciju Švajcarske, zemlje u kojoj je rođen. On je otkrio da nema posebne rituale pred utakmicu, a tokom nedelju dana priprema sa reprezentacijom najviše asistencija na treninzima dobijao je od Dušana Tadića.

Srbija dočekuje reprezentaciju Velsa u nedelju uveče na stadionu Rajko Mitić a predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza kazao je juče da je FSS je imao sastanak sa sa ministrom policije i drugim državni organima kako bi susret prošao bez incidenta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari