Ožeži po Piksiju: Kako je Dragan Stojković od spasioca srpskog fudbala postao žrtveno jagnje

Ostavite komentar


  1. Prvo kolo i izgovor kako smo mi mala drzava poredeci sa Brazilom, drugo kolo je selektor kriv i u trecem kolu ce biti sudija i citav svet su protiv nas…

  2. Čuj, žtrveno jagnje. Ivica Šurjak, Pančev, Baždarević,Mrkela,Vidić,Brnović,Pantelić, Bobek,Dđajič,Savićević, da ne nabrajam.
    Piksi je otišao u japan i Kinu, nahvatao se para, a ne shvata da se fudbal promenio.
    Lopta ima da ide uvak napred, osim u nekim slučajevima. Mora da se u zoni šutira, makar i promašio, ali ne stalno napred.
    kad čujem spikera, da je ekipa hoja gubi, ima u posedu više procenata lopti, fras me hvata.
    Svaki tim treba da ima 4-5 uigrane kombinacije za napad i napad mora da se završi šutom u okvir ili van, gola!Fizička pripremljenost je značajnija od zadržavanja lopti(baleta).Treba jedan drugom da čitaju misli.
    na treninzima obeležito krug od 2, u promeru i da se uvežba dodavanje lopte, u u takmici to znači saigrači. Trčanja i sam,o trčenje.
    Kad bi u fudbalu, kao u košarci i vaterpolu, čim se svira, izađe lopta ili golman uhvati loptu,zamena igrača, ubacivanje lopte iz auta, da se računa proteklo zaustavno vreme. vreme. frapirali biste se, da jedna fudbalska utakmica efektivno
    ne bi se igrala više od 40. minuta.
    Uveo bih, da se lopta iz napada nesme da se doda nazad,iza centralne linije, kao u košarci i da se vreme napada sa šutom na gol bode max 9minuta. Ovi nazovi fudbaleri bi pocrkali za 30 minuta! Uz napomenu, da bi trebalo ukinuti ofsajd!
    Svaka rasprava sa sudijom automatski crveni karton, ali ako i sudija ne sudi realno, sa se suspenduje polu sezonu.

  3. Piksi danas nije nosio svoje srecne teget-crvene carapice… i eto malera! Piksi, vidi leba ti gde si ih zaturio – navuci ih u petak

  4. To je samo fudbal. Srpski fudbal. A tako je malo Piksija u fudbalu i Djordjevica u kosarci…gospoda i smekeri

  5. Autor ima dosta ispravnih konstatacija, ali i piksi je kao predsednik fs bio isti kao i koketa, koliko dugo nije smeo da se vrati u srbiju, njje ko terzic ali je tu negde…. samo se pravi fin

  6. Читам коментаре људи на ББЦ и каже најузбудљивија итакмица на светском.
    Играмо леп фудбал. Само напред са том филозофијом, резултати ће доћи.

  7. Selektor je izgubio dobijenu utakmicu, jer nije shvatio da treba da čuva rezultat.
    Brazil je jedva dao gol Švajcarskoj, a čemu mi imamo da se nadamo. Bruka.

  8. Kad ekipa pobeđuje svi hvale selektora, a kad izgubi krivi su igrači. Da li je baš tako?!

  9. Поштовани господине Живановић,
    Када стиже сендвич?

  10. ,, Kroz Crvenu Zvezdu “ TA ZVEZDA iz 90/91 JE BILA JEDAN OD NAJJACIH KLUBOVA SVIH VREMENA!!!

  11. Ne mogu da kažem da se ne slažem sa autorom, ali…
    Zaista – na 3:1 nije trebalo da igramo „katanaćo“, ali bi sigurno bilo puno bolje da smo vezli sitan vez kratkih dodavanja, uz brze polu-kontre kad se za to ukaže prilika…
    A sveži i zdravi Jović i Radonjić bili su kao stvoreni za to… (taman da Mitar „sačuva vatru“ za trenutak istine sa Švajcarskom).
    Kako god…
    Dobro je, Piksi – idemo hrabro dalje !!!
    Ali samo malo pametnije…

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.