Pariz se raduje Đokoviću 1 EPA-EFE/NEIL HALL

Organizatori Mastersa u Francuskoj potvrdili dolazak srpskog tenisera.

Od odbrane trofeja trona na Vimbldonu i osvajanja 21. grend slem titule u nestvranoj karijeri, u prvoj dekadi jula, Novak Đoković nije igrao za ATP bodove pa se ljubitelji njegovog lika i dela raduju svakoj vesti o njegovom izlasku na teren do kraja godine.

Kao što je današnje oglašavanje organizatora Mastersa u Parizu (31. oktobar – 6. novembar), jer su potvrdili dolazak vlasnika skoro svih važnijih rekorda u istoriji „belog sporta“.

Đoković je zbog nevakcinisanja protiv korona virusa i strogih antikovid mera Sjedinjenih Američkih Država i Kanade propustio grend slem u Njujorku (US open), kao i turnire klase 1.000 (bodova) u Majamiju, Indijan Velsu, Torontu i Sinsinatiju, što ga je koštalo survavanja na ATP listi.

Pre mečeva u Parizu, 35-godišnji Beograđanin udaraće lopticu na manjem turniru u Tel Avivu, koji se održava od 26. septembra do 2. oktobra.

Čast da uživaju u vrhunskom znanju i veštinama srpskog sportskog superstara imaće i publika u Londonu, tokom Lejver kupa (23 – 25. septembar).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari