Fudbaleri Partizana osvojili novi trofej Kupa Srbije

Ostavite komentar


  1. Bila bi vest da je neko mimo zavezde i Partizana osvojio kup ovako ništa novo.

  2. Zvezdaš sam od kako znam za sebe. Sve čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, a moglo je biti i ubedljivije. Ovako sramnu Zvezdu ne pamtim, ovo je Zvezda koja je osvojila titulu zahvaljujući pojedincima i njihovim potezima, a ne nekom prepoznatljivom igrom Zvezde, ova današnja igra zvezde je ovakva zato što su upravo zakazali pojedinci (Marin, Ben, Stojković, Pavkov) ali i ne zalaganje pojedinih igrača. Trener Milojević ima na raspolaganju 30 navodno naj kvalitetnijih igrača u Srbiji i do dana današnjeg nije uspeo da da stvori prepoznatljivu igru svoga tima. Ovo ne pišem zato što je ekipa Zvezde danas poražena već zato što mi navijači gledamo samo da li će naš tim osvojiti titulu, a ne kako radi struka i kakve igre prikazuje ta naša ekipa, i zato na derbiju koji to odavno nije dođe ovoliko gledealaca koliko ih je mi danas bilo a igra se finale kupa države koje isto odavno nema.

  3. ovo se iz aviona vidi da je komplet liga i kup namešten. zvezda koja je za klasu bolja odigrala kao neki seoski tim. E zato gospodo u finalu kupa na večitom derbiju imate jedva 10.000 gledalaca. Ja da sam u FSS odmah bi podneo ostavku od sramote.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.