Partizan još ne da Baždara 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Talentovani fudbaler potpisao novi ugovor.

Samed Baždar ima 18 godina i još pre ulaska u seniorski tim kluba iz Humske nalazi se na radaru skauta evropskih klubova, pa su ga crno-beli ubedili da potpiše novi ugovor, jer samo tako bi mogli da zarade od njegove prodaje. Verovatno u bliskoj budućnosti, imajući u vidu praksu brzog „unovčavanja“ talentovanih klinaca.

„Drago mi je da sam produžio ugovor do 2026. godine sa mojim voljenim klubom. Svakim danom sam sve bliži ostvarenju svojih želja i ciljeva, ali uz ono što je najvažnije, a to su trud, rad i disciplina. Nema velikih igrača bez discipline i čelične volje i to je moj put. Trudiću se da svakim danom budem što bolji i iskoristim pravo vreme za najbolje rezultate“, izjavio je golobradi vezista velikog napadačkog potencijala za Tanjug.

Za momka omladinskoj školi Partizana nedavno su interesovanje pokazali Real iz Madrida, njegov gradski rival Atletiko i Juventus, a o tome je pisala španska Marka, nazivajući ga novim biserom Balkana.

Baždar je prošlog maja debitovao za prvu postavu „parnog valjka“, a gol prvenac u toj kategoriji postigao je ovog jula protiv Javora.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari