Partizan prodaje virtuelne ulaznice za utakmicu protiv Mladosti, prihod u humanitarne svrhe 1Foto: Beta/Branislav Božić

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače da kupe virtuelne ulaznice za utakmicu protiv Mladosti iz Lučana u 19. kolu Super lige Srbije, kako bi se prikupila pomoć za bolesnog dečaka Dejana Radojčića.

Zbog pandemije korona virusa zabranjeno je prisustvo publike na stadionima.

„Kako bi FK Partizan sa svojim navijačima nastavio tradiciju donacija i humanitarne pomoći onima kojima je to potrebno, pozivamo vas da kupite svoju virtuelnu ulaznicu za meč u sredu FK Partizan – FK Mladost Lučani i tako pomognemo malom Dejanu Radojčiću koji živi bez oba roditelja sa ozbiljnim zdravstvenim problemima“, navodi se na sajtu Partizana.

Na sajtu www.ticketline.rs prodavaće se virtuelne ulaznice po cenama od 200 dinara za južnu, istočnu i zapadnu tribinu i 400 dinara za mesto u loži na istoku i zapadu.

Zainteresovani bi trebalo da izaberu svoje mesto na stadionu, da izaberu kao vrstu ulaznica PDF ulaznicu, odaberu način plaćanja onlajn karticom, a zatim će na mejl koji je naveden prilikom plaćanja stići PDF ulaznica.

Partizan je pozvao navijače da odštampaju svoju PDF ulaznicu i postave je na svoj otvoren Instagram profil uz #virtuelnekartafkpartizan.

„Prihod od kupljenih ulaznica ide za pomoć malom Dejanu. Ako ne možemo fizički da budemo zajedno, ujedinjeni možemo sve“, saopštio je Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari