Pavkov: Svaka utakmica je velika 1Foto: STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov rekao je danas da je srećan zbog izjednačujućeg gola protiv Milana u Ligi Evropa i naveo da će ekipa pružiti maksimum u revanšu u Italiji pošto želi dobar rezultat i prolaz dalje.

„Svaki gol me raduje podjednako, a najviše me čine srećnim timski uspeh i rezultat. Svako ima svoju ulogu na prekidu, moj zadatak je bio da budem na prvoj stativi. Na svaku loptu idem sa nadom i verom da ću postići pogodak. Profesionalac sam i svaka utakmica mi je velika i bitna“, rekao je Pavkov za klupski sajt.

Fudbaleri Zvezde odigrali su u četvrtak u Beogradu nerešeno 2:2 protiv Crvene zvezde, u prvoj utakmici osmine finala Lige Evropa. Pavkov je postigao izjednačujući pogodak u četvrtom minutu nadoknade vremena.

„Na koji način možemo do senzacije prepuštam stručnom štabu, a na nama igračima je da poštujemo sve dogovore i damo maksimum. Voleo bih da ekipa ostvari dobar rezultat, a da li uz moj gol ili nečiji drugi nije važno“, dodao je Pavkov.

On je rekao da mu znači podrška kluba i dodao da je gol posvetio porodici.

„Najviše mi znači podrška porodice, ali mi znači i podrška generalnog direktora Zvezdana Terzića. Nastojaću da i u narednom periodu postižem golove“, naveo je on.

Revanš utakmica Zvezde i Milana igra se narednog četvrtka od 21 sat na San Siru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari