Pešić o Teodosiću: Okrećem se igračima koji mogu više da daju, imam bolje igrače od njega

Ostavite komentar


  1. Зар није рекао да Аврамовић још увек има шансе да иде на првенство?

  2. Uopšte nije sporno sto selektor precrtava i veličinu kao Teodosić. Ali je to moglo malo kulturnije da se uradi, ipak čovek je to zaslužio.

  3. Ako Pešić nije stigao nikog da obavedti o svojoj odluci znači da je Teodosić obelodanio šta mu je Pešić rekao. Ipak je uvređen i pokušao je da javnost izvrši pritisak na selektora da ga vrati u tim.

  4. Podrska selektoru. To se zove „preuzimanje odgovornosti“ – odlika velikih trenera.

  5. Ko su ti bolji igraci? Sem eventualno Micica, koji se iskreno u reprezentaciji do sad nije snasao bas najbolje, nema nikog na toj poziji ko je „bolji“. Teodosic je kapiten reprezentacije i toliko bitnim igracima se dozvoljava da igraju dok sami ne odustanu. Tako je bilo sa Krsticem, Bodirogom, Divcem i ostalima…kapiten je lider, neko ko znaci i pomaze igracima psihicki i dize moral. Pesic ga je ubio

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.