Pešić u bolnici, otkazano okupljanje reprezentacije 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Kontrolni treninzi muške “A” reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra 2021. godine, saopštio je Košarkaški savez Srbije.

Kontrolni treninzi muške “A” reprezentacije Srbije ipak neće biti održani 18. i 19. oktobra 2021. godine. Uprkos velikoj želji selektora Svetislava Pešića, pozvanih igrača, njihovih klubova i trenera, okupljanje reprezentacije je jutros otkazano usled zdravstvenog problema sa kojim se suočio selektor Pešić.

Prof. dr Dragan Radovanović o zdravstvenom stanju Svetislava Pešića kaže:

„Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije“, poručio je prof. Radovanović.

Direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać je izrazio zahvalnost svim klubovima i igračima koji su se odazvali pozivu na kontrolne treninge.

„Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima“, naglasio je Tarlać.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari