Pioli: Još istražujemo kvalitete Marka Lazetića 1Marko Lazetić foto: Srđan Stevanović /Starsport

Čim je u zimskom prelaznom roku iz Crvene zvezde stigao u Milan, Marko Lazetić bio je u protokolu Rosonera za derbi sa Interom, kao i na kup meču protiv Lacija, međutim posle duela sa Rimljanima ispao je iz šireg sastava. Stefano Pioli, trener Milana, poručio je da u klubu još uvek istražuju sve kvalitete 18-godišnjeg srpskog fudbalera, ali i da je reč o interesantnom fudbaleru.

O potrebi za pojačanim individualnim radom, u Milanu su isticali neposredno po prelasku Lazetića u Milan. Vremenom, srpski fudbaler dobio je i trenera sa kojim predano radi na sustizanju saigrače, ne samo kada je kondicija u pitanju, već i taktičko-tehnički segmenti.

„On je u dobroj kondiciji. Međutim, mora da nastavi sa individualnim radom kako bi izbegao povrede. Biće mu potrebno sedam do deset dana kako bi sustigao saigrače. Interesantan momak. Još istražujemo njegove kvalitete“, poručio je Pioli.

Milan je posle pobede u gradskom derbiju protiv Intera nanizao još dva trijumfa. Dovoljno da uz meč više konkurente za naslov prvaka gleda sa prvog mesta italijanskog prvenstva.

„Još ne možemo da kažemo da smo prvi, jer neki klubovi tek treba da odigraju zaostale mečeve. Pritisak postoji, ali je ekipa spremna da ga izdrži“, ubeđen je iskusni stručnjak.

Pioli je otkrio i da očekuje da se Zlatan Ibrahimović uskoro vrati u takmičarsku ekipu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari