Pioli: Koga god da proglase za favorita za osvajanje skudeta, taj napravi kiks 1EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Svake nedelje neka druga priča u Seriji A. Favoriti neretko kiksiraju, pa se tako i prognoze u vezi sa šampionom menjaju. U poslednjem kolu, Napoli je izgubio od Fiorentine, a Milan remizorao u Torinu, pa je posledično, ponovo Inter iskočio kao prvi favorit za osvajanje skudeta.

Stefano Pioli nije delovao razočarano nakon što Milan nije uspeo da dođe do pogotka protiv Torina u gostima. Svestan je iskusni stručnjak da nijedan tim nema apsolutni kvalitet da bez trzavica prolazi prepreke do skudeta.

„U protekle dve ili tri nedelje, ko god da je proglašen za favorita, napravio je kiks. Liga je veoma konkurentna, svaka utakmica je teška i ništa ne možete uzeti zdravo za gotovo“, rekao je Pioli i dodao: „Probali smo da pobedimo, znajući da možemo bolje nego što smo igrali prethodne nedelje. Ne vidim da je tim u krizi. Trudili smo se da stvaramo šanse, bili izbalansirani, čvrsti. Svi znamo koliko znače ove utakmice, jer što više vremena prolazi, svaki bod ima veću težinu“, naveo je odlični stručnjak.

Rosoneri kubure sa realizacijom. Bolonja je prošlog ponedeljka odolela na San Siru (0:0). Samo tri gola za poslednjih pet utakmica.

„Torino je težak rival za sve. Nismo imali mnogo prilika za gol, ali smo imali dosta poluprilika. Borili smo se svaku loptu, da dobijemo svaki duel, ali nedostaje nam taj magični trenutak na kraju. Remi je pozitivan rezultat, ali smo želeli pobedu“, jasan je Pioli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari