Plemenit gest KK Partizan prema Makabiju: Oglasio se predsednik kluba nakon napada u Izraelu

Ostavite komentar


  1. Stvarno Iskren i Plemenit? Jednom je 3km zavezanih očiju vozio u rikverc. Ili tako nekako ide….

  2. Koliko ja znam Partizan nema svoju halu i on se grebe od ove drzave i ovog siromasnog naroda i sad nam jos navlaci bede.

  3. Ja ne stojim iza takvog saopštenja , oni prosle godine priznaš Kosovo a mi se sad ulizujemo . Neka oni formiraju nezavisnu državu Palestinu , vrate im okupiranu teritoriju , i Golansku visoravan Siriji i okupirane teritorije južnog Libana . Ja sam sedamdesetih godina imao na fakultetu u Beogradu desetine palestinaca , jordanaca , sirijaca … Super momci , svi su napustili svoja ognjišta posle jevrejske okupacije . U mom malom mestu radila su do penzije dva doktora palestinca . Nisu imali gde da se vrate . Ovde su i sahranjeni . Toliko od mene mrzite me kritikujte ali to je tako , za vreme Broza bar se govorilo popu pop a bobu bob . A sad , poltronstvo i slugeranjstvo .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.