Plovidba duga 40 kilometara 1

Prijavljivanje građana za najdužu regatu na Balkanu, Drinsku regatu, su u toku, a pripreme za ovu manifestaciju su već završene.

Drinska regata Ljubovija 2018. održaće se 14. jula i očekuje se više od 10.000 učesnika iz zemlje, regiona i sveta i preko 1000 pneumatskih vozila, saopštili su organizatori

– Za sve koji bi želeli da dožive nezaboravno iskustvo – plovidbu dugu 40 km najlepšim delom toka reke Drine, još uvek postoji mesta, ali potrebno je da požure jer se kapaciteti plovila i smeštaja već popunjavaju, izjavila je Slađana Grujučić, direktor TO LJubovija. – Jedan od najvećih prirodnih i turističkih potencijala Srbije, reka Drina, privlači turiste sa celog Balkana, Evrope ali i dalekih destinacija Japana i Kine, koji će zajedno, 14. jula uživati u splavarenju.

Plovni put regate organizovan je najlepšom putanjom reke Drine, koja počinje od Rogačice, gde je start regate, do krajnjeg cilja u Ljuboviji. Drinsku regatu već 18. godinu za redom, organizuju Opština LJubovija i Turistička organizacija Opštine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari