Pobeda Atlante uz 15 poena Bogdanovića, 54 poena Adetokunba u porazu Milvokija 1Foto: EPA-EFE/KAMIL KRZACZYNSKI

Košarkaši Atlante pobedili su noćas Orlando sa 120:119 u utakmici regularnog dela NBA lige odigranoj u Meksiku.

Atlantu je predvodio Trej Jang sa 41 poenom, osam skokova i tri asistencije od kojih je imao jednu i do Dežontea Mareja koji je postigao odlučujuću trojku 31 sekund pre kraja utakmice.

Marej je utakmicu završio sa 16 poena, Džejlen Džonson sa 19 poena i devet skokova, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović sa 15 poena, četiri skoka, tri asistencije i tri ukradene lopte.

U ekipi Orlanda Džejlen Sags bio je najefikasniji sa 21 poenom uz šest ukradenih lopti, Paolo Bankero dodao je 17 poena, osam skokova i četiri asistencije, Moric Vagner 13 poena i sedam skokova, a Franc Vagner 12 poena i sedam skokova.

Košarkaši Indijane pobedili su Milvoki sa 126:124 i ostvarili treću uzastopnu pobedu. Pejserse su predvodili Tajris Halibarton sa 29 poena, 10 asistencija i šest skokova, Benedikt Maturin sa 26 poena i 11 skokova i Majls Tarner sa 21 poenom, šest skokova i četiri asistencije.

U ekipi Milvokija najbolji je bio Janis Adetokunbo sa 54 poena i 12 skokova. On je šutirao 19/25 iz igre i 16/18 sa linije za slobodna bacanja, ali je imao i osam izgubljenih lopti. Grčki centar postigao je poen manje od rekorda karijere, odnosno tri manje od rekorda franšize koji drži Majkl Rid.

Kris Midlton dodao je 19 poena za Milvoki, Malik Bizli 13, a Bobi Portis 11 poena uz osam skokova.

U ekipi nije bilo Demjana Lilarda zbog problema sa listom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari