Počela prodaja ulaznica za Kup Radivoja Koraća 1Foto: Beta/AP/Branislav Božić

Prodaja ulaznica za košarkaški Kup Radivoja Koraća u Nišu počela je danas.

Kompleti ulaznica mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket vision, kao i putem sajta www.tickets.rs. Komplet karata za tribine košta 2.500 dinara, a komplet za parter 4.500, saopštio je Košarkaški savez.

Jedna osoba uz ličnu kartu može da kupi najviše četiri kompleta. Deca uzrasta do 14 godina za četvrtfinalne utakmice ulaze u pratnji odrasle osobe i ne plaćaju ulaznice za tribine, dok za parter plaćaju, a za polufinalne i finalnu utakmicu svi plaćaju ulaznice.

Informacija o početku prodaje pojedinačnih ulaznice biće objavljena naknadno, a koliko će ih biti zavisiće od prodaje kompleta.

Plasman na završnicu Kupa Koraća izborili su branilac trofeja Partizan, zatim Mega Bemaks, FMP, Dinamik, Borac, Sloboda, Užice, BKK Radnički i Crvena zvezda.

U četvrtfinalu, u četvrtak 13. februara od 17 časova počinje duel Crvene zvezde i BKK Radničkog, a od 19.30 igraju Mega Bemaks i Sloboda.

U petak od 17 časova počinje duel FMP-Dinamik, a od 19.30 igraju Partizan i Borac.

Polufinalne utakmice igraju se u subotu 15. februara od 17 i 21 čas, a finale je na programu u nedelju od 21 čas.

Košarkaški savez Srbije i organizatori apelovali su na navijače da navijaju sportski i da završni turnir Kupa Radivoja Koraća protekne u košarkaškoj atmosferi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari