Pod sankcijama pojedini igrači Novog Pazara i Dinama 1

Nezadovoljan učinkom pojedinaca na utakmici protiv Slobode koju su Vranjanci izgubili sa 1:0, trener Dragan Antić najavio je promenu sastava uoči utakmice protiv neugodnog debitanta ekipe Temnića 1924 iz Varvarina.

Goste će u Vranju dočekati više od dve hiljade navijača „žutih“ koji se polako privikavaju da posle mnogo godina plaćaju ulaznice po skromnih 100 dinara što je pravilo uvedeno od ove sezone.

U sličnoj situaciji protekle nedelje bio je i predsednik Novog Pazara Ćerim Šemsović, koji je morao da od nezadovoljnih pojedinaca štiti trenera Marjana Živkovića. Iz tima je isključen Sed Hadžibulić, a prethodno je iz ekipe odstranjen i Vusljanin. Pazarci će biti na velikoj proveri u Beogradu protiv aktuelno prvoplasirane ekipe Sinđelića, i ujedno to će biti prava provera njihovog stvarnog potencijala da krenu u borbu za povratak u Super ligu.

Vojvođanski derbi igraće se u Bačkoj Topoli gde će TSC dočekati Proletera iz Novog Sada. Proleter ima šest, a ekipa iz Topole bod manje pa će to biti utakmica u kojoj će i jedna i druga ekipa biti u prilici da iskažu svoj potencijal. Metalac je favorit na svom terenu protiv Inđije, dok će Jagodina koja nije osvojila u prvih 270 minuta ni jedan bod morati da okonča svoju fudbalsku depresiju protiv neugodnog Radničkog 1923 iz Kragujevca. Bežanija je favorit protiv Radničkog iz Pirota, ali ne treba zaboraviti da Piroćanci uvek mogu da iznenade uprkos lošem startu. Budućnost je kao domaćin favorit protiv užičke Slobode, dok sve osim pobede domaćina u meču ČSK Pivara – Teleoptik bilo veliko iznenađenje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari