„Pogađaju me komentari, provokacije i uvrede, nisam znao kako da se nosim s tim“: Đoković otkrio zašto je zaplakao po završetku finalnog duela 1Foto: EPA-EFE

Po završetku finalnog meča sa Nikom Kirjosom Novak Đoković se pozdravio sa rivalom, sudijom, publikom i vimbldonskom travom, a zatim seo u svoju stolicu i zaplakao.

„Doživeo sam dosta ovakvih trenutaka u karijeri i zaista sam zbog toga počastvovan, međutim ovaj trofej u godini u kojoj sam doživeo ono što sam doživeo u Australiji. Sve mi se nekako nakupilo kada sam seo, osetio sam ogromno rasterećenje, jer sam emotivno bio kod konstantnom tenzijom i stresom što nisam doživeo u životu. Ne samo što sam doživeo u Australiji, nego ono što me je pratilo u vezi toga“, rekao je Novak Đoković u razgovoru za „Sport klub“ posle meča.

On je istakao da su mu najteže pale reakcije ljudi.

„I komentari i provokacije ljudi koje me prate do dana danas. To je nešto što nisam imao prilike da se susretnem ranije, nisam znao kako da se nosim sa tim. Trudim se da radim ono što mene stavlja u stanje sklada, ali čovek sam, ne može nešto tek tako da me ne izazove što je vezano za nepravdu. Vrlo ružne uvrede i mediji koji me konstantno vraćaju na to. To je već neko vreme iza mene, da je taj neki emotivni teg koji nosim iza mene, pogotovo sa ovom pobedom“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari