Pomirenje u kući, a pred večiti derbi: Duljaj i Nađ zajedno vode trening 1foto:Starsport

Miloš Vazura i Ivica Kralj došli da pruže podršku dvojici zavađenih stručnjaka.

Uspeo je generalni direktor kluba u nameri da urazumi dvojicu zavađenih stručnjaka i da Alberta Nađa uveri da je u interesu svih u Partizanu da u subotu, na startu plej-ofa Superlige, izvede ekipu na stadionu „Rajko Mitić“.

Sve do jutros u Humskoj nisu znali ko će zameniti suspendovanog Igora Duljaja, s obzirom na to da Nađ jedini u stručnom štabu, uz šefa struke, ima neophodnu PRO licencu.

Njih dvojica su se juče tako žestoko posvađali da je u jednom trenutku izgledalo da je Nađ završio sa trenerskom misijom u stručnom štabu Igora Duljaja.

Teškim rečima optuživali su jedan drugog i time samo potvrdili da nisu u dobrim odnosima (čudi onda zašto je uopšte Nađ prvi pomoćnik Duljaja u stručnom štabu).

Navodno, Nađ je u jednom trenutku optužio šefa struke da je namerno protiv Čukaričkog dobio četvrti žuti karton, suspendujućeg „karaktera“. Ujedno se ražestio kada je saznao da bi protiv Crvene zvezde trebalo da bude samo produžena ruka Duljaja sa kime bi konstantno bio u telefonskoj komunikaciji.

To bi značilo da bi faktički izvršavao naređenja šefa struke i da ne bi imao nikakvu slobodu u razmišljanju i donošenju odluka na terenu.

Takva opcija Nađu se nikako nije dopala, što je i dovelo do svađe i odlaska nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje iz klupskih prostorija.

Dan kasnije, Vazura je u razgovoru za Sportski žurnal otkrio da će Nađ ipak predvoditi ekipu na večitom derbiju, a da je kompromis pronađen svedoče i kadrovi sa današenjeg treninga na kojem su se pojavili i Igor Duljaj kao i Albert Nađ.

Kako bi sve proteklo u najboljem redu, prisutni su bili i Miloš Vazura, odnosno Ivica Kralj kao sportski direktor.

– Nije mi jasno zbog čega baš sad ovo da se pojavi, desi, ali naravno da će Nađ voditi derbi. Tako je planirano od početka i ta informacija je u ovom trenutku najvažnija – poručio je Kralj, priznavši time, između redova, da je bilo svađe između dvojice saradnika.

S obzirom na to da će posle ligaškog večitog derbija u subotu (18 č) uslediti u sredu i međusobni okršaj u polufinalu Kupu Srbije, deluje da su se obe strane urazumile, ali je jasno da je pitanje trenutka kada će im se putevi razići, a on bi mogao da bude definisan u naredna dva susreta sa Crvenom zvezdom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari