Preković: Pozitivna energija mi je dala snage da izdržim 1EPA-EFE/HEDAYATULLAH AMID

Kada sam krenula na Olimpijske igre, rekla sam da odlazim samo na takmičenje, ali sam tamo dobila drugačiju, pozitivnu energiju, koja mi je dala snagu da izdržim ceo 6. avgust i “popnem se na krov”, izjavila je karatiskinja i osvajačica zlatne medalje u Tokiju Jovana Preković po povratku u Beograd.

Njen trener Roksanda Atanasov je na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu naglasila da je sa Jovanom od njene četvrte godine.

„Ovo je za nas posebna priča, izgradile smo jedna drugu, ja nju ka takmičarku, ona mene kao trenera i drago mi je da smo iskoristili ovu priliku“, poručila je Atanasov.

Navijači su Jovanu Preković na aerodromu dočekali ovacijama „Uzela si zlato, Jovana“, uz poznatu navijačku pesmu „Donesi kući zlato što se zlati“.

Nosili su veliku zastavu Srbije na kojoj je ispisano ime njenog rodnog grada Aranđelovca.

Preković večeras će se, zajedno sa osvajačicom zlatne medalje u tekvondou Milicom Mandić i olimpijskim vaterpolo šampionima predvođenim selektorom Dejanom Savićem i kapitenom Filipom Filipovićem, obratiti i na dočeku ispred Starog dvora u Beogradu, koji počinje u 21 čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari