Premijer Australije: Đoković će morati da se vrati kući ako ne pruži dokaze zašto nije vakcinisan

Ostavite komentar


  1. Teško je razumeti zašto se Novak izmotava i pravi skandal i okreće navijače od sebe.

  2. Nije ni malo tesko. Ima autoimunu bolest, sto je kontraindikacija za svaku vakcinu, ne samo ovu, i rizik i korist mora da se odvaze. Buduci da je prelezao koronu i stekao prirodni imunitet, za njega risk benefit analiza nema smisla. Ne okrece nikakve navijace protiv sebe, a pored toga, on jednistavno smatra (u skladu sa zakonom i principima koje je medicina pogazila a i vi cete se nauzivati stete od toga) da su njegovi zdravstveni podaci licna stvar i privatni.

  3. Mira@ Ja sam ukapirao da je ovo pandemija, osim ako nisam bio u nekom zimskom snu. Stotine hiljada zaraženo svakog dana, hiljade i hiljade umrlo, a vi nama sada kažete da su nečiji zdravstveni podaci lični i privatni! I čemu to Djokovićevo ćutanje o tome da li je vakcinisan ili nije? Njegovo je pravo da se ne vakciniše ( mada se ja sa tim ne slažem), ali onda je i pravo organizatora, grada, države, da mu ne dozvole da igra ako ne poštuje pravila i zakone istih.

  4. Novak je „samo“ vrhunski teniser sa stavom,a vlada Viktorije je puna kompleksaša.Šta očekivati od države koju su pravili robijaši.

  5. Nikada u istoriji jednog sportistu nisu ovako maltretirali. Cak je i Adolf Hitler dozvolio Dzesiju Ovensu, kao i svim jevrejskim sprotistima da se takmice na Olimpijadi u Berlinu 1936… ako Novak nije ispunio uslove onda mu DVE australijske lekarske komisije nisu mogle dati odobrenje, a jesu. Bezobrazno izmisljanje nekakvih birokratskih ‘razloga’ nije nikakvo postovanje zakona, kako neki ovdasnji hejteri kazu, nego je upravo NEGACIJA bilo kakvi pravnih i civilizacijskih normi. Kazamat i zatvor zvana Australija, tamo su Britanci slali najgore kriminalce.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.