Premijer Australije: Đokoviću ukinuta viza zbog poštovanja žrtve Australijanaca tokom pandemije

Ostavite komentar


  1. Ukinuta mu je viza da bismo potvrdili svoju glupost oko maltretiranja naseg naroda jer smo ih stavljali u lokdaun skoro dve godine. Moramo da ovim putem ukidanjem vize Noletu da verifikujemo nasu jos nevidjenu glupost koju smo servirali narodu australije

  2. Skotu, Houku i svim ministrima trajno ukinuti vizu za zemlju Srbiju, zbog poštovanja Aboridžinskih žrtava. Apsićemo vas čim stupite na tlo Srbije.

  3. Samo izmišljaju i pravdaju se, a što se Novak žrtvovao za njih i dao ogromnu donaciju, što je podigao australijski tirnir, i mnogo toga, to ništa!!!!.

  4. O cemu ovaj prica? Zbog postovanja zrtava? Pa sta je Djokovic,putujuci cirkus ili igrac turnira kao i svi ostali? Jel nesto ismevao zrtve? Ja mislim da sada reciprocno treba da odgovori Srbija zbog svih zrtava koje smo imali od anglosaksonaca. Dosta su nas omalovazavali.

  5. Gledajte i ucite kako izgleda anglosaksonska komonvelt travestija pravde i autokratija u praksi.

  6. Izjava premijera Astralije Skota Morisona je izvan zdravog razuma – veoma loš izgovor da se mržnja prema Novaku Đokoviću materijalizuje

  7. Očekivano.
    Ako su u sta ju da rade šta rade „svojim“ sugrađanoma, šta je za njih jedan „Đokovoć, pa još jeda Srbin i Pravoslavac“…?!

  8. Tako vlast poštuje svoj narod i svoje umrle a ne kao ovi naši… Našu vlast ne interesuje koliko će naroda umreti sve dok je njima dobro i sve će učiniti za svoje fotelje. Zato i nije bilo mera. Više su im se isplatili mrtvi nego da im se smanji rejting.

  9. Australijanci jesu žrtve. Ali ne Đokovićeve. A tek treba da se vidi kolike su žrtve masovnog genetskog eksperimenta.

  10. Svima nam je jasno da nije u pitanju virus, već sportska veličina koju na drugi način nisu u mogućnosti da eliminišu.

  11. Verujte u mog imenjaka, on ima snagu, volju i karmu da se izbori sa svačim, a još više zbog toga što ne pokazuje mržnju onom ko mu zlo čini… Što se tiče njih, ne bio im u koži kad njihova karma krene

  12. Što bi neki rekli, ne treba se držati slova zakona kao pijan plota, treba zakon tumačiti na kreativne načine.
    I tako smo došli da vam vizu daju zato što na papiru ispunjavate sve uslove za istu a onda vam u stvarnosti oduzimaju vizu zbog toga što je nekome u životu bilo teže 2 godine nego vama.
    Mislim da je ovo jedan od onih primera koji će ući u anglosaksonsko pravo precedenata na koje će se od sada svi poštovaoci i korisnici pozivati.

  13. Demokratija i vladavina prava se vuku po patosu, ne samo u australiji.
    Demokratija je ponela sebe, sad je to samo mogucnost da infantilni a alavi dodju u poziciju da najmanje 4 godine hrane sujetu…dolazi vreme izbornih diktatura..

  14. Samo dokaz koliko su političari „svih zemalja“ arogantni. Poštuje žrtve preko ukidanja vize čoveku koji samo želi da igra tenis, a na pamet mu ne pada da „ukine“ vladu koja godinama donosi pogrešne odluke u vezi korone. Baš ih je ispoštovao! Još samo da nam kaže koliko ljudi je umrlo na turnirima na kojima je učestvovao Nole, a koliko zbog grešaka australijske vlade.

  15. Sva je prilika da će Australijanci proterati tebe.
    U anketi, 52% podržava Novaka, tebe 48%.

  16. A šta ćemo ako se otkrije da je premijer Australije išao na žurke kao premijer V. Britanije ? Novak nije kriv čak i da je nešto muvano. Tako je naučen u Srbiji. Ovde je to normalno. Nije normalno da zdravi, koji niti kašlju, niti kijaju, niti imaju temperaturu, niti…, 0, ne mogu na turnir, već samo vakcinisani

  17. Pa i on je morao da poštuje mere protiv korone. I on ima porodicu i decu. Ako ne zbog Australija valjda je zbog njih odgovoran. Bedni politički potezi

  18. Covek stiti svoje stanovnistvo.Ako je tako,u redu.I u Srbiji se stiti stanovnistvo.U gradovima u skolama po 2000 hilj. djaka a u prodavnicama koje se nikad ne luftiraju kao ni skole veliki broj kupaca na kasi cekaju jedan drugome disu za vrat.

  19. Namerno ste mu dali vizu i navukli da dodje.
    Baš vam zgodno došlo pred izbore.
    Prevaranti!!!

  20. Nije to ništa strašno. Namestio im se ko’ u ajncu. I morao je da pretpostavi tako nešto. Ali sada zna valjda s kim ima posla. Vrlo lako može to da mu se desi na svakom turniru. Takvi su Angli. Nole je naš,obožavamo ga,poštujemo njegov stav,ali to važi samo u Srbiji. Za ostale on je „neprijatelj“ i tako se i postavljaju.

  21. Žalim narod u Austraji koji tamo žive po tamošnjim pravilima lude vlade. Ali su sami krivi što pristaju na to.

  22. A,jeste ih zaštitili! Preko 90% vakcinisanih,lockdown,a koliko ono hiljada zaraženih? Đoković zdrav,nevakcinisan pa problem. Vaš vakcinisan,pozitivan igra,nije problem. Alal vera…

  23. Da su hteli da ispostuju zrtve pandemije I pomognu zdrastvu, omogucili bi Novaku kao zdravom sportisti da igra tako sto bi uslovili istog da iznajmi ceo sprat u nekom hotelu, da iznajmi privatno obezbedjenje koje bi nadgledalo njegovo kretanje, I sve to lepo naplatili a taj novac usmerili na zdrastvo I suzbijanje pandemije u svojoj zemlji. Ovako ce platiti novcem svojih gradjana fijasko prvog sudjenja, a koliko ce da kosta nastavak to cemo tek videti… Pobednici Grend slema AO 2022 ce po svemu sudeci biti politicari Australije.

  24. Glupa zemlja, glupih ljudi. Ili je trebalo da ga pustite da udje ili ne. Ovako samo pokazujete da ste debilno sujetni i retko vidjeno neorganizovani naslednici lopova, prevaranata i ubica.

  25. Poštovani gospodine Ministre, Đoković Novaku možete zabraniti i uskratiti titulu ali nikada mu ne možete oduzeti pravo na … ono što vi nikada u životu nećete imati…Pravo na slobodu!!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.