Promocija Marsela gledana koliko i 169. večiti derbi: Jedan čovek interesantniji od celih timova Crvene zvezde i Partizana (VIDEO) 1 EPA-EFE/ANDRE COELHO

Spektakularan doček Brazilca u domovini.

Koliko su Brazilci „ludi“ za fudbalom potvrđuju i prizori sa promocije kapitalnog pojačanja tamošnjeg Fulminensea – Marsela.

Jedan od dva najveća kluba organizovao je predstavljanje čuvenog levog beka na još poznatijoj Marakani, što je bio magnet za navijače.

Posle 16 godina gastabajterskog rada u Evropi, od toga deceniju i po provedenih u dresu madridskog Reala, doživeo je da ga sačeka 30.000 ljudi.

U fenomenalnoj atmosferi, naravno, jer je Brazil sinonim za strastvenu ljubav prema fudbalu, u čemu su uživali i njegova supruga i sinovi.

https://www.youtube.com/watch?v=ctEHIslYpKc&t=132s

„Vratio sam se kući u najboljoj životnoj dobi. Znam da mi ovde ljudi veruju, došao sam da ovom narodu pružim strast i uživanje“, blistao je defanzivac.

Toliko obožavan i cenjen u svojoj domovini i među navijačima matičnog kluba da je i u 35. godini dobio veliku šansu i privukao čak 30.000 gledalaca.

Što je cifra približna poseti na nedavnom 169. večitom derbiju, kada je minimalnu pobedu Crvene zvezde nad Partizanom uživo pratilo oko 30-ak hiljada ljudi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari