Prosinečki: Sad je moguć ulazak Hrvatske u finale

Ostavite komentar


  1. Bruka i sramota za Fifu Hrvati u 2018 godini igraju u crnim dresovima sa sahovnicom na grudima , zamislite reprezentaciju Nemacke da igra u crnim ili zutim dresovima sa kukastim krstom na grudima.

    1. Komentar Vam je neumesan.
      Momcima svaka casts.Ostavljaju srce na terenu,igraju za pobedu I vole svoju zemlju

    2. Ivane ,najbolje bi bilo da se crna boja ukine za sva vremena,zabrani šahovnica(i igranje šaha-jer to asocira na šahovnicu i na „Ustašku Hrvatsku)i najbolje da se Hrvatskoj ukine ućestvovanje na svim nogometnim takmičenjima.To bi po tvome bilo najbolje.Jesam li u pravu?

    3. Ako se u necijoj kuci desilo np.(samo)ubistvo vesanjem onda neki gost u toj kuci strogo pazi da nikada bilo kojim razlogom, ne pominje nikakvo uze. Iz istog razloga Hrvatska zbog ustaske hipoteke nikada ne bi smela da igra u crnim dresovima jer je crno opste poznati i bitan detalj ustaske ikonografije. Ako je jasno ono daleko bezazlenije gestikuliranje albanskih fudbalera u svajcarskoj reprezentaciji (na utakmici sa Srbijom) kako nije jasno ovo sa crnkastim dresovima?! Bez obzira na Srbe, radi se o tome da li danasnja Hrvatska bastini NDH ili ne. Sto vise to poricu recima to vise isto potvrdjuju kad god mogu, nemustim jezikom i simbolima.

      1. I onda smo rehabilitovali Dražu … uskoro i Nedića i poštali poštovaoci lika i dela Adolfa Hitlera. Na grbu nam kruna a mi smo (kao) republika (ustvari, banana republika jesmo). Samo napred, jačajmo mržnju, napredno! U čemu se razlikujemo od Hrvata?

        1. Pominjanje tudjih nedela nije odbrana od vlastitih optuzbi. Tako je na sudu. Neka se se svako stidi onoga sto jeste ucinio a ne onoga sto nije ucinio.

  2. Ovo je uzjava kao iz Alan Forda.
    Pa da su izgubili od Rusa logicno je da ne bi mogli razmisljati o finalu.

  3. Svaka čast susedima na zasluženom plasmanu u polufinale svetskog šampionata te im želim da budu još bolji i precizniji u predstojećim utakmicama! Momci igraju zaista lep fudbal i zaista je bila milina bodriti ih do sad, a verujem da će i u daljem plasmanu osvetlati obraz svim svojim sunarodnicima i koŠmijama!
    Svako dobro, držimo vam pačeve i navijamo za vas!

  4. Cestitam titulu prvaka sveta nasoj braci Hrvatima.Najbolji su!Veliki pozdrav do legend Prosineckog!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.